Otero Media AS

Otero Media holder til i Bygdøy Allè på Frogner i Oslo. Vi har siden 2013 blitt et kompetansesenter for all digital markedsføring, og er totalleverandør av online-tjenester. Otero gjør alt fra å bygge din nettside til å markedsføre den utad på Google og Facebook. Vi er også mediekonsulenter, som hjelper deg å finne veien i den digitale verden.

KONTAKT OSS I DAG
SEM markedsføring
Konverteringssporing Google

Strategier som skiller seg ut

Vi i Otero Media jobber tett med våre samarbeidspartnere hvor vi fletter deres kompetanse med vår. På den måten finner vi den mest effektive strategien for å overbevise din målgruppe om at du er rett aktør ut fra sine problemstillinger!

LER MER OM VÅRE TJENESTER HER

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Bli synlig i Googles organiske søk!

Få varig synlighet i hovedsøkefeltet til Google og dermed flere gratis henvendelser. Øk både din lokale og regionale rangering og vis dine kunder at du er ledende i din bransje. SEO er den mest kostnadseffektive markedsføringen på sikt.

LER MER OM SEO HER
SEM spesialist

Google Ads

Google Ads er den desidert raskeste veien til Googles førsteside.

Adwords er betalte annonser på Googles søketreffsider. Det er et enkelt og meget effektivt annonseverktøy på nett. Med adwords betaler du kun når potensielle kunder klikker på annonsen din, etter å ha søkt etter det du tilbyr.

LER MER OM GOOGLE ADS HER
SEM spesialist
Google Analytics

Webanalyse

Med våre moderne teknikker for å analysere websider kan vi analysere alt fra SEO, generell tilstedeværelse osv.

Ønsker du å få et tydeligere overblikk over hvordan ditt nettsted ligger an i forhold til hvordan målgruppen beveger seg på Internett?
Eller ønsker du å avdekke hvordan ligger an i Google i forhold til dine konkurrenter? Eller kanskje du bare ønsker å vite hvordan du kan øke omsetningen via nettsiden på en mer effektiv måte?

KONTAKT OSS FOR EN KOSTNADSFRI WEBANALYSE

Hva venter du på?

La Otero Media hjelpe din bedrift å nå de målene vi sammen blir enige om. Det er helt uforpliktende å starte en samtale med oss og komme ett skritt nærmere bedre resultater.

KONTAKT OSS I DAG