Om Otero Media AS

Otero Media AS holder til i Bygdøy Allè på Frogner i Oslo. Vi har siden 2013 blitt et kompetansesenter for all digital markedsføring, og er totalleverandør av online-tjenester, spesielt SEM – Search Engine Marketing og SoMe – sosiale medier.  Otero Media gjør alt fra å bygge din nettside til å markedsføre den utad på Google, Facebook og Instagram. Vi er også mediekonsulenter, som hjelper deg med å finne veien i den digitale verdenen.

Otero Media er ikke blant de største, men av dem med lengst erfaring. Byrået drives av Ole B. Thorvik og Joakim Westtorp, som begge har 15 års erfaring med digital markedsføring.

Thorvik er spesialisert i Google Ads og betalte søk – Westtorp innenfor SEO – søkemotoroptimalisering. Otero Media er lisensiert Google Partner.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale. Sammen ser vi på dine utfordringer og hvordan vi kan hjelpe deg til å nå dine mål.

Ole B. Thorvik

Ole har over 35 års erfaring som næringsdrivende i Oslo, og har i alle år drevet med markedsføring. Han er utdannet innenfor journalistikk og har skrevet boken Nattverden – min lysløype gjennom Oslos moderne uteliv.

Joakim Westtorp

Joakim har utdannelse fra reklamelinjen ved Norges Kreative Fagskole (Høyskolen Kristiania), og har siden holdt seg lojal til Google.