Mange norske bedrifter har i over 10 år blitt godt kjent med verdien av digital markedsføring og fordelene som følger med. I dag finnes det mange muligheter for å tilegne seg nye kunder via Internett. Allikevel finnes det én måte som er mer kostnadseffektiv enn andre former for markedsføring – Søkemotoroptimalisering (SEO).

Søkemotoroptimalisering (SEO) er en tidkrevende og teknisk prosess, men en verdifull investering for alle fremtidsrettet bedrifter. SEO skiller seg ut fra tradisjonell annonsering ved at du har din posisjon til noen gjør bedre, eller tilsvarende grep som deg selv. I praksis kan bedrifter være synlig i Google i flere år. Det er ikke tilfeldig at Søkemotoroptimalisering betraktes som en av de mest kostnadseffektive måtene for bedrifter å komme i kontakt med de rette kundene.

Noen av fordelene med SEO

  • Ingen periodebasert markedsføring
  • Kostnadseffektivt
  • Alltid tilgjengelig for kunder som ønsker å finne deg
  • God branding av bedriften

Ønsker du profesjonell SEO-hjelp?

Hos oss i Otero Media kommer du i kontakt med SEO-eksperter med erfaring fra 2008 og som har hjulpet over tusen bedrifter med Organisk synlighet i Google. Vår spesialitet er å sette din bedrift i fokus. For oss handler det ikke bare om å posisjonere din bedrift høyt opp i resultatlistene, men også at de besøkende konverterer til henvendelser og salg.

Vi er det naturlige valget for bedrifter som ønsker en pålitelig og dyktig samarbeidspartner på Søkemotoroptimalisering.

Naturlig startsted for Organisk synlighet

En åpenbar fordel med SEO er verktøyene som finnes. I praksis kan vi avdekke din søkevanene til din målgruppe. For din bedrift handler det om å finne de mest populære søkeordene, og som representerer de type kundene du ønsker. Ved hjelp av SEO trenger du ikke å ta unødige sjanser, men strategisk velge hvilke søkere du ønsker å gjøre deg tilgjengelig for. Man kan trygt si at SEO er en kalkulert prosess.

Gratis oppstartshjelp for nysgjerrige bedrifter

Ønsker du å bli bedre kjent med hva målgruppen din søker etter når de er i Google?

Hos oss i Otero Media hjelper vi deg med å avdekke søkemønstre, men vi kan også bistå med å legge rett strategi for å komme i kontakt med søkerne.

Bestill SEO-analyse helt gratis nå