Google Ads er et av Oteros spesialfelt, og vi er kvalifiserte Google Partners. Vi gir gjerne en gratis «helsesjekk» av din adwords-konto.

Du treffer de som er ute etter akkurat det du tilbyr – idét de søker!

• Full kostnadskontroll, bra kost/nytte effekt

• Effektivt og målrettet. Treffer globalt eller lokalt.

• Du betaler kun for klikk til nettsiden, ikke for visninger av annonsen.

• Trafikkovervåkning med Google Analytics – se umiddelbare resultater.

• Google Adwords er den raskeste veien til Googles førsteside.

Google Adwords er den raskeste veien til Googles førsteside.
Adwords er betalte annonser på Googles søketreffsider. Det er et enkelt og meget effektivt annonseverktøy på nett. Med adwords betaler du kun når potensielle kunder klikker på annonsen din, etter å ha søkt etter det du tilbyr. Du får også gratis eksponering for alle som bare ser på annonsene dine. Google Adwords kan kjøres som rene tekstannonser, bannerannonser på Googles Display-nettverk eller Shopping bildeannonser.

Effektivt og fleksibelt
Du kan nå Internett-brukere over hele verden – eller kun i din egen by. Det fungerer like bra for store, internasjonale selskaper, som for mindre selskaper som vil annonsere lokalt. Google Adwords er svært målbart. Du ser raskt hvilke resultater kampanjen din oppnår, og hvilke søkeord og annonser som fungerer. Endringer kan gjøres umiddelbart. Det er kostnadseffektivt og lønnsomt, siden du kun betaler for klikk – altså for høypotensielle besøk til nettsiden din. Du har full kontroll på kostnadene gjennom fastsatte budsjetter, som kan justeres etter ønske.

Kvalifisert levering
En Google Qualified person setter raskt opp din kampanje, slik at du i løpet av noen timer er synlig på Googles førsteside. Du vil få en umiddelbar øking av trafikken til din nettside. I tillegg administrerer, vedlikeholder og justerer vi kampanjen i kontraktsperioden, slik at den beholder posisjonene i søkemotorene. Otero Media bruker kun Google-kvalifisert personell, som setter opp dine kampanjer fra grunnen, eller hjelper deg med å få mer ut av dine eksisterende kampanjer.

Enkelt men komplekst
Selv om det er forholdvis enkelt å komme i gang med Google Ads, lønner det seg å sette det bort til en kvalifisert person. Google rangerer din adwords-annonsering basert på Quality Score, som ofte gir utslag i unødvendig høy klikkpris og dårlig plassering av dine annonser. Å styre de beste kampanjene krever innsikt og oppdatert kunnskap. Ved å la en profesjonell aktør håndtere kampanjen kan du oppleve at kostnadene reduseres, samtidig som annonsene rangerer bedre. Dette er en belønning fra Google for høyere Quality Score.

Ønsker du en uforpliktende samtale vedrørende Google Ads eller en gratis «helsesjekk» av din ads-konto?

Benytt deg av vårt kontaktskjema nå!