Annonsering på Facebook
Facebook er blitt Norges største medium. Facebook har over 1 milliard brukere på verdensbasis, og over 3 millioner i Norge. Facebook er blitt en av de viktigste markedskanalene ved siden av Google. Facebook byr på helt unike muligheter for målretting: Du treffer dine målgrupper ved å velge kjønn, alder, bosted, sivilstatus og interesser. Du når nøyaktig de målgruppene du ønsker til det budsjettet du selv har satt. Annonsene er basert på pay-per-click, slik at du kun betaler hvis noen klikker på annonsene dine. Visninger er gratis branding. Du kan annonsere for bedriftens egne Facebook-profil, eller for bedriftens vanlige nettside.

• Verdens suverent største aktive og sosiale nettsted. Det er mer unormalt å ikke ha en konto, enn å ha en.

• Få vist en video, bilde- eller tekstannonse foran akkurat det publikummet du vil.

• Gjør deg synlig på relevant beliggenhet, kjønn, interesse eller alder, gjennom Facebook sin unike database med forbrukerinformasjon.

• På samme måte som Google, leverer Facebook en budbasert betalingsmodell. Dette går automatisk, og gir en svært fornuftig pris ift. volum.

Bedriften er til for kundene.
Bygg forhold til dem, nå ut til nye mennesker, og øk salget ved hjelp av Facebook. Over én milliard mennesker liker og kommenterer i gjennomsnitt 3.2 milliarder ganger hver dag. Når du har en tydelig tilstedeværelse på Facebook, blir bedriften din en del av disse samtalene og har på denne måten tilgang til markedsføring via den kraftigste jungeltelegrafen – anbefalinger fra venner

OTERO Media leverer en komplett pakke med FB-profil og annonser, og administrer kampanjen i kontraktsperioden. En ny FB-profil bør understøttes av annonser for å få økt trafikk og flere ”likes.” Du kan likevel velge kun ett av produktene: FB-profil eller annonsering.

Facebook-profiler/sider
Vi designer din unike FB-profil, og skaffer trafikk og ”likes” med annonser.

Annonsene inkluderer:
• Design av video, tekst- og bildeannonser
• Remarketing
• Segmentering
• Rapporter
• Drift og administrasjon av kampanjen

Ole B. Thorvik er sertifisert for Facebook, gjennom Lurn FB Academy og den internasjonalt anerkjente Anik Singal:

Facebook sertifisering

Kontakt oss i dag!

PS. Det er helt uforpliktende